Мања слова Већа слова РСС
>

Сектор безбједности је сигурна гаранција дугорочне безбједности, сигурности и стабилности државе

Сектор безбједности је сигурна гаранција дугорочне безбједности, сигурности и стабилности  државе
Датум објаве: 27.05.2020 12:11 | Аутор: Управа полиције

Испис Штампај страницу


Директор Управе полиције Веселин Вељовић данас је посјетио Сектор специјалне полиције у кампу на Златици гдје је разговарао са једанаестом генерацијом Полицијске академије која похађа основну обуку за рад у Противтерористичкој јединици и Посебној јединици полиције.

Директор Управе полиције је овом приликом истакао и младим колегама указао да је квалитетна едукација и обука полицијских службеника посебно значајна, на шта се усмјерава посебна пажња, будући да су људски ресурси, свакако, једна од важнијих компоненти у раду Управе полиције.

Током посјете директор Вељовић је заједно са директором Управе јавних радова Решадом Нухоџићем обишао радове на изградњи будућег објекта за Сектор специјалне полиције којом приликом су заједнички констатовали да се радови одвијају планираном динамиком.

Вељовић је нагласио да је разумијевање и подршка Владе у изградњи новог објекта у којем ће припадници најелитнијих јединица црногорске полиције моћи да обављају дио својих задатака у најсавременијим радним условима потврда значаја овог састава службе који је доказао да се спремно суочава са најтежим и најсложенијим безбједносним изазовима.

Сектор безбједности је сигурна гаранција дугорочне безбједности, сигурности и стабилности државе. 

Директор је полицијским службеницима овог сектора изразио захвалност на доприносу одржавања стабилног безбједносног амбијента у актуелним дешавањима и времену.